Има такъв народ ще връчат на президента Румен Радев изпълнения мандат за

...
Има такъв народ ще връчат на президента Румен Радев изпълнения мандат за
Коментари Харесай

Има такъв народ връчва изпълнения мандат на президента следобед

" ИТН " ще връчат на президента Румен Радев осъществявания мандат за лъчение на държавно управление в 17:00 часа. Това оповестиха от президентството.

В същото време от партията не престават диалози за поддръжка. Вчера от " ИТН " обявиха, че няма да подписват съглашения, за каквито упорстват от всички политически сили, след извършените експертни диалози по политики.

От Левицата желаеха някои корекции във въпросната декларация, а през днешния ден след среща в Народното събрание сред Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия стана ясно, че двете партии са постигнали доближаване по съвсем всички въпроси. 

От " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " към момента не са дали безапелационен отговор дали ще поддържат този състав на Министерския съвет. Те обявиха, че това ще стане ясно в границите на парламентарната процедура, която ще стартира, откакто президентът внесе за разглеждане в Народно събрание препоръчаното от Има Такъв Народ. ГЕРБ-СДС към този момент оповестиха, че ще гласоподават срещу оповестения състав на проектокабинета на Има Такъв Народ.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР